Comunicat cu privire la accidentul de munca din str. Nicolae Costin, 48
19.05.2020 1599 Accesări  

 

La data de 18 mai 2020, ora 16:20, a fost comunicat la linia fierbinte pentru comunicarea accidentelor la locul de munca a Agenției pentru Supraveghere Tehnica de catre responsabilul de securitate și sanatate la munca al SRL ”Estate Invest Company” despre faptul producerii accidentului la locul de muncă la șantierul de construcție a blocului locativ din str. Nicolae Costin, 48, mun. Chișinau.

Conform informațiilor prezentate, la data de 18.05.2020, la șantierul de construcție din adresa nominalizată unul din muncitorii, anul nasterii 1956, angajat în postul de fierar, a fost accidentat prin cadere de la înălțimea nivelului 6 a blocului locativ aflat în construcție, care s-a soldat cu decesul acestuia.

Conform declarațiilor martorilor, la data menționată de către un grup format din trei salariați se realizau lucrări de decofrare a balcoanelor de la etajul șase. Urmare a acestor acțiuni unul din muncitorii a cazut de la înălțime cauzându-și leziuni grave în regiunea capului, ceea ce i-a provocat decesul. Imediat la fața locului de catre angajații întreprinderii a fost solicitat serviciul 112.

La moment se desfăroară acțiunile de investigarea a accidentului.

 

Copyright © 2021 Agenția pentru Supraveghere Tehnică